REVIEWS

Natuurlijk vertellen wij graag hoe onze gasten Watervilla Inspire en onze service ervaren. Maar wij geven liever het woord aan hen zelf.

Fantastische locatie, lekker eten en fijn personeel. Een zeer goede strategiedag gehad. Wij kijken er met veel plezier op terug. Tot snel!
- TheOTCLab
Prachtige locatie aan de Amstel. Uitstekende catering en een uitstekende gastheer. Iedereen is zeer gastvrij ontvangen, de service is uitstekend. Een echte aanrader voor teambijeenkomsten e.d. wij komen zeker terug.
- Stichting perMens
Een geweldige locatie op het water aan de Amstel. Alles was tot in detail georganiseerd. Het ontvangst was ontzettend gastvrij en aangenaam. Locatie denkt goed mee in de wensen en er was een uitstekende verzorging. De catering was top!
- HumanCapitalCare
Een prachtige dag op een mooie locatie. Bedankt voor je enthousiasme en gastvrijheid. De lunch was prima. De deelnemers waren vol lof over Watervilla insprire en het personeel
logos-partners-copy-2_0000s_0031_Ministeri-EZ-en-Klimaat
- Ministerie Economische Zaken
Top locatie voor onze internationale gasten om ze een typische Amsterdamse ervaring te bieden op het water. Meeting sessies zijn mooi binnen en buiten te combineren. Goede service en eten.
- Ellen
Supermooie locatie voor een off-site met het werk. De hele dag werden we perfect verzorgd door Sanne en de villa is ideaal voor een mooie dag aan het water. De afsluitende tour op de boot was ook een schot in de roos!
- CFF Communications
Geweldige locatie, super gastvrij, heerlijk eten en hapjes en sapjes. Heel veel dank en aanbevelenswaardig voor MT sessies en intieme diepgaande sessies. We komen snel terug
- Caro en Jaap
Fantastische locatie met een uitstekende verzorging. De persoonlijke aandacht was van een bijzonder aangenaam en goed niveau, waarnaast de locatie inspirerend werkte en ons als team zeker verder heeft geholpen. Voor herhaling vatbaar.
InsingerGilissen_shallow_CMYK
- InsingerGilissen
Amazing location in Amsterdam, we've been there for 3 days, everything was perfect. Very nice welcoming, Julian and Jeff very helpful. Many thanks!
- Ursula
Perfecte locatie voor een teamdag. Voorzieningen en verzorging van hoog niveau. Afspraken worden goed nagekomen. Voor herhaling vatbaar.
BWL-Logos_uva
- UVA
Super locatie voor een offsite met werk. Alles perfect verzorgd en ideaal voor een mooie dag aan het water.
Avedon-500x500
- Avedon Capital Partners
Perfect location for a team building / offsite in a private and discreet space. Service was impeccable, great catering and all the facilities we needed. Thank you for facilitating a great offsite for our team.
logo-avantium-4
- Avantium
Geweldige locatie en fijne rustige plek om te vergaderen. Fantastische faciliteiten! Met dank aan Julian voor de fijne ondersteuning πŸ™‚
- LVNL
Watervilla-inspire is an excellent venue for any meeting, from formal to informal. Our last experience at Watervilla-inspire was nice, staff were exceptionally helpful throughout the duration of our meeting. I would recommend this event centre to others.
- HKP/// Remunet B.V.
"Had last minute een ruimte nodig om off site een brainstormsessie te houden en zocht naar inspirerende locaties in Amsterdam en kwam Watervilla tegen. Super snel geregeld met Julian en bij aankomst zeer goed ontvangen door host Julian. Oog voor detail goed verzorgd maar het allerbelangrijkst alles kan en Watervilla is daar ook heel flexibel in. Het team was zeer enthousiast over deze locatie en zullen deze zeker voor de opvolgsessies ook proberen te organiseren."
Marktplaats.nl-Icon-Logo.wine
- Marktplaats
"Prachtige locatie, geweldige service, heerlijk eten. Fijn ook dat je naast een mooie binnenruimte ook heel lekker buiten kunt zitten om te lunchen of voor een break-out. Goed bereikbaar met auto/parkeren en openbaar vervoer."
Logo_Steam
- Steam
"We were looking for an inviting venue for a one day management team retreat and were lucky enough to discover Watervilla Inspire. What an amazing location! Beautiful facilities, lovely food and most importantly very attentive and welcoming hosts. Would highly recommend as somewhere a little different to hold an event."
- EATRIS
"Wij hebben beide Watervilla's geboekt voor intensieve meetings en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Prachtig ingericht, ideale locaties met betrekking tot horeca, verkeer en bovenal zeer inspirerend. Ik wil daarom de Watervilla's van harte bedanken voor het fantastische verblijf, prettige ontvangst en alom geweldige service! Iedereen was lyrisch over beide locaties en alle goede zorgen en gastvrijheid. Mijn complimenten daarvoor en eeuwige dank!"
- Xpro2
"Prachtige trainingslokatie met hele goede service de hele dag door. Julian is echt top en op en top gastheer. Voor training met groepe.n tot 20 man is er in mijn ogen geen betere lokatie. In Amsterdam"
- Eric Versluijs
"Wat een heerlijke dag was het op de Watervilla. De verzorging door Julian was tip top, alles klopte en mooi dat er gebruik werd gemaakt van het Heineken Logo zonder dat we dit hadden gevraagd. Door de enorme relaxed sfeer, hebben wij een fijne en zeer productieve teamdag gehad, waarbij iedereen veel meer input gaf dan normaal. Absolute aanrader deze locatie!"
- Heineken International
"Wij zijn voor de tweede keer bij de watervilla geweest voor de opname van een tv-programma. Het is een prachtige locatie om te zijn, zowel binnen als buiten kom je er heerlijk tot rust. De ontvangst is warm en vriendelijk en waar mogelijk proberen ze je van dienst te zijn. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en heerlijke lunch.”
- Evangelische Omroep
"We kwamen aan in de vroege ochtend op deze prachtige koude herfstdag waarbij de zon scheen op het strakke water en we verlieten de watervilla na de magische zonsondergang waarbij de zon langzaam verdwijnt achter de enorme buddha op het terras. Wat een uitzicht! Een topplek voor elk jaargetij. De tropische boomstam met fruit was oneindig en de lunch op maat gemaakt door Julian omdat we met een kleinere groep waren. Tussen de regels door vernam zij dat de directeur te veel van Engelse drop hield en in de middag verscheen daar naast al het andere lekkers jawel de Engelse drop. Bedankt en tot de volgende keer!”
- Den Hartogh Logistics
"Watervilla Inspire is a fantastic location for a day retreat. Julian is an amazing host - ensuring all arrangements are handled and the day runs flawlessly. And the freshly prepared food is delicious! The location is great, entirely corona proof, and the service impeccable. A true winner.”
- Mambu
"We hebben hier een fantastische corona-proof dag gehad. Geweldige locatie, superhost en heerlijk gegeten. We komen zeker terug!”
- Anouke Snoeren
β€œ Midden in de Coronatijd konden we terecht op deze super locatie geheel Coronaproof, met uitstekende verzorging van Julian en inspirerende sessie van De M Factor!”
- Velta Totaal Projecten B.V.
β€œ Prachtige, rustige maar inspirerende locatie, warme ontvangst, heerlijke lunch. Niets was teveel voor Julian. Tot in de puntjes verzorgd en ook nog volledig Coronaproof. Complimenten Julian!”
- Edith Bentvelsen
β€œ We hebben hier een zeer inspirerende heidag gehad. Dankzij de geweldige zorg vanuit de locatie ontbrak het ons aan niets. Heerlijke lunch! Alles vers en ter plekke klaargemaakt. Ik kan deze locatie aan iedereen aanraden.”
- Taco Bakker
β€œ Geweldige locatie. Heerlijk uitzicht, licht en super host! . Catering fantastisch, verse producten...."
- Monique Baltjes
β€œHet HR team van de UvA een geslaagde heidag gehad. De locatie was precies goed voor ons. De keuze mogelijkheid tussen een formele (vergadertafel) en informele setting (lounge ruimte) werkte voor ons prima. Ik kan niets anders zeggen dan dat de ontvangst, de technische mogelijkheden en lunch van hoog niveau waren. Julian heeft hospitality echt in haar bloed zitten. Ik hoop in de toekomst nog eens naar de Watervilla te komen. Veel dank Julian.”
- Marion van der Donk
β€œ Geweldige locatie en 5 sterrenservice; niets is onmogelijk voor Julian en zij ontzorgt jou en je team de hele dag en denkt in alles mee. Ze maakt een geweldige lunch met verse producten en de koffie is perfect en ook heerlijke tussendoortjes. De watervilla is fantastisch zowel binnen als buiten. Wij hebben in the Living gezeten voor onze presentatie & training en tijdens de lunch aan de mooie & lange houten tafel. De 17 meter lange raampartij nodigt uit om je flipoversheets daarop te bevestigen waardoor je een goed overzicht krijgt van alle aantekeningen. Je krijgt hier een echt slow down gevoel waar je heerlijk kunt brainstormen. Onze verwachtingen zijn overtroffen!”
- Body & Fit
β€œ Een mooie locatie, waarbij alles klopt. Gastvrije, persoonlijke ontvangst, alle faciliteiten aanwezig, prachtig uitzicht, goede intieme setting voor een goede inhoudelijke bespreking. Bedankt en we komen zeker nog een keer terug!”
- Sander Hartog
β€œ Uitstekende locatie, heerlijk rustig kunnen vergaderen. Samenwerking ging top! Dank jullie wel voor de goede zorgen! Anne Marie Adam, Philips Design”
- Philips Design
β€œ Julian heeft aandacht gegeven aan alles rondom onze bijeenkomst. Haar prachtige locatie, maar ook haar persoonlijke betrokkenheid en verzorging was heel welkom. Heerlijke lunch ook!”
- Alies Zijlstra
β€œ Wij hebben onze vergadering met ons MT wederom bij deze prachtige locatie gehouden en wat een feestje is dat altijd. De ontvangst van Julian is super gastvrij, de locatie voelt super goed aan, wat een mooie en prettige ambiance, met prachtige bloemen op tafel, een schitterend uitzicht op de Amstel, en alle voorzieningen zijn aanwezig die je nodig hebt voor een functionele vergadering. In deze ruimte krijg je echt energie, wat weer een goede teambuilding oplevert! Wij hadden een vergaderarrangement, met heerlijke koffie/thee en lekkernijen. Een fantastische lunch met verse producten en een heerlijke borrel met hapjes. De kwaliteit van de catering en de gastheer was fantastisch. Het was een zeer geslaagde dag en wij willen Julian ook nogmaals bij deze namens ons allemaal heel erg bedanken. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Marion Tromp (management assistente, afdeling letselschade van Nationale Nederlanden) te Amsterdam”
- Marion Tromp
β€œ Wij hebben een geslaagde dag gehad bij de Watervilla! Prachtige locatie, goede service, heerlijke lunch. Julian zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Wij komen zeker een keer terug!”
- Microsoft
β€œ Wat een prachtige locatie op een bijzonder mooie, lichte plek in Amsterdam. Aan alles is zorg en aandacht besteed zodat je je geheel kunt focussen op de meeting. Met de persoonlijke touch van Julian is dit hospitality zoals je maar weinig tegenkomt. Bedankt!”
- Mirjam Fiolet
β€œ Wij hebben op het drijvende terras een lang televisie-interview opgenomen. Vanwege het mooie uitzicht was dat daarvoor een perfecte plek. De binnenruimte is licht en geeft een gevoel van wijsheid. En Julian is de perfecte gastheer.”
- Pieter
β€œ De gastvrijheid, de verzorging en de locatie, helemaal top!! de perfecte locatie om, op een zeer ontspannen wijze, inspiratie op te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.”
- Stichting Volksbond Streetcornerwork
β€œ Volledig verzorgde dag op een prachtige locatie waar aan alle (vergader) wensen kan worden voldaan...
- GGD Amsterdam
β€œ De afgelopen 2 dagen hebben wij mogen vergaderen bij Watervilla Inspire. Wij zijn daar zeer gastvrij ontvangen. Het is een bijzondere en inspirerende omgeving. Alles tot in de puntjes goed verzorgd! Dank voor deze dagen en wij hopen zeker nog eens terug te komen.”
- Monique Boekhout
β€œ Nu heb ik in de afgelopen jaren alle mogelijke locaties wel een keer gezien. Watervilla Inspire slaat echter alles. Ruim, licht. warm en tot in de puntjes verzorgd. Van de lunch tot aan de koffie, van multimedia tot aan de ruimte. alles klopt. Echt alles klopt. Een aanrader eerste klas!”
- Herman Hoexum - BYOU
β€œ Met UWV collega's een 3 daagse training gehad. Waw, wat een locatie!! Deze heeft zeker bijgedragen aan de meerwaarde van de training. TOP service, overal was over nagedacht. BEDANKT, Julian.”
- Nancy (UWV)
β€œ Wat een prachtige omgeving om met het team van VITAM te vergaderen en een inspiratiesessie te hebben. In een mooie sfeer met een prachtig uitzicht en een heerlijke lunch hebben wij een een inspirerende dag gehad. Met speciale dank aan de fantastische hospitality van onze gastheer Julian.”
- Els Duivenvoorden
β€œ Prachtige locatie tot in detail afgewerkt. Je voelt direct de rust. Alles goed verzorgd en goed en gezond gegeten. Heerlijke locatie. En dat midden in Amsterdam!”
- Angelique Piternella
β€œ Vanaf binnenkomst klopt het geheel. Zoals 1 van onze deelnemers in de groep zei 'Voordat ik de ruimte zag ging ik naar de wc. De uitstraling van de wc alleen al was zo goed dat ik wist 'dit is uitstekend'. En dat is het. In iedere ruimte kloppen alle details. De sfeer, de combinatie van binnen en buiten. Het gezellige gecombineerd met luxe en strakke uitstraling. En een geweldige lunch erbij. Absolute top locatie.”
- Lifestyle of Business
β€œ We hebben een geweldige 3 dagen gehad! We zijn heerlijk ontvangen, alles was perfect. Het eten, de koffie, lekkernijen, het weer, de organisatie.. We kunnen niets bedenken wat niet goed was! Super bedankt!”
- REV'IT!
β€œ Prachtige plek om business te combineren met een leuk uitje voor je team en/of bedrijf. Goede setting met alle spullen aanwezig, heerlijke lunch en na de lunch bootje varen! Topdag!”
- Advidi
β€œ Vanaf binnenkomst, naast een smile, ook een goed verzorgd totaal pakket! Alles aanwezig om een goed event te kunnen faciliteren en geen zorgen over iets te kort komen! Service meer dan excellent! Aanrader voor zakelijk en prive”
- Mambu
β€œ Zeer leuke inspirerende locatie met mooi uitzicht over het water. Faciliteiten zijn prima in orde, en we werden goed verzorgd! Heerlijke lunch ook!”
- Maarten Jak, ABN AMRO Bank N.V.
β€œ Een mooie en rustgevende locatie aan de Amstel. Je geniet hier van het ruime uitzicht over het water in een ruime en mooi onderhouden Watervilla. De omgeving straalt rust en gemoed uit wat ten goede kwam van de workshop die wij hier met ons team hebben gehouden. Ook goed verzorgd door een sprankelende gastheer die ons een heerlijke lunch heeft voorgeschoteld. We komen hier zeker terug!”
- Vitens N.V.
β€œ Op een zonovergoten dinsdag begin juni hebben we met een team van 7 personen een halve dag met aansluitend een mooie vaartocht door de grachten meegemaakt bij Watervilla Inspire. Hoe hebben we het ervaren? In één woord: excellent! Fantastische service, super mooie locatie, alle gemakken voor een inspiratie dag waren voorzien en zelf een mooi zonnetje was geregeld. Een tweede team binnen Advidi gaat meteen ook hun team-dag boeken op deze mooie locatie!”
- RΓ©mon (Advidi)
β€œ Prachtige locatie aan de Amstel. Alle faciliteiten aanwezig om los van de dagelijkse praktijk aan nieuwe ideeΓ«n te werken. Lekker gegeten ook!”
- Ivo

LAAT EEN REVIEW ACHTER

De aanvraag is succesvol verzonden

Bedankt!