DF96A3F5-B67A-4891-92C4-3D566B7B4937
577C70C2-14B3-4780-8DFE-CA715EA502CA
C
Locatie

Watervilla Inspire inspireert!

Watervilla Inspire prikkelt al jouw zintuigen: over elke cm2 is nagedacht. De watervilla is hoogwaardig afgewerkt en zeer smaakvol ingericht met een unieke mix van stijlen en wereldse invloeden. Elk met een verhaal of verleden. Een ware eyecatcher is haar mega grote ronde raam aan de waterzijde.

Benoemd als de ‘hotspot’ van het Amstelkwartier, zal je creatieve brein hier volop inspiratie opdoen.

…en dat al vanaf slechts €100 per uur of €750 voor een hele dag (8 uren).

Wij geven graag de ruimte & vrijheid aan onze gasten. Jullie hebben daarom de volledige exclusiviteit van de watervilla. 

Inspirational moment creator

De hele dag staat een persoonlijke host/hostess, jullie Inspirational moment creator, tot jullie beschikking. Hij/zij is op gepaste afstand aanwezig en zal bij aanvang jullie wegwijs maken en assisteren. Voor groepen groter dan 17 pax zal er een 2e host worden ingezet a €32,50 per uur om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Onze bevlogen teamleden hebben affiniteit met persoonlijke aandacht en overtreffen graag jullie verwachtingen, zowel qua smaak, service en beleving. Met 1 druk op de bel staan zij voor jullie klaar!

Vergaderopstellingen

Met een groep tot 22 personen kunnen jullie plaatsnemen aan tafel voor een inspirerende vergadering of brainstorm. Op jullie verzoek plaatsen wij de tafels in de door jullie gewenste opstelling. De tafels kunnen in verschillende opstellingen:  boardroom, blok, U-vorm, carré, theater of school.

Break-out sessies? Dan kunnen jullie je binnen splitsen over de meeting room, de coffee corner en de kitchen en buiten nog eens extra op het terras aan de waterzijde of onder de (verwarmde) veranda.

Faciliteiten

Het gebruik van flipover, notitieblokken, pennen, in hoogte verstelbaar en verrijdbaar digibord & wifi is onze service naar de gasten. De grote ramen lenen zich perfect voor het ophangen en beschrijven van flipover papier.

Speciaal voor hybride vergaderen kun je gebruik maken van onze Meeting Owl.

Met zijn 360 graden camera krijgt hij iedereen in de ruimte goed in beeld. Met zijn ingebouwde supersonische speaker is er vanaf nu geen ruis meer op de lijn. Geen reden om een meeting niet meer te kunnen bijwonen.

Uiteraard is ook gedacht aan climate control (verwarmen & koelen), zonwering en horren. 

289C0640-02D5-4116-818C-C7CF51AE8C83
7
R2WndEfw

Bereikbaarheid, tijden
& hotels

Binnen 1 minuut rijden vanaf de A10 & A2 – op loopafstand van station Amstel en Spaklerweg.

Gratis parkeergelegenheid tot wel 10 auto’s op eigen terrein – en ruime parkeergelegenheid in de omliggende straten.

Valet parking is onze service; wij gaan graag net dat stapje verder om onze gasten te ontzorgen.

Van maandag t/m zondag is Watervilla Inspire 24/7 beschikbaar voor al jouw meetings, productpresentaties, private dining & special occasions.

Hotel Mecure & Hotel van der Valk zijn onze buren, ideaal om daar een kamer te huren.

LOCATIE
Specials

Inspirerende specials op aanvraag

watervilla-excellent.nl_13-e1499811347264

Varen met klassiek Petterson-jacht

Na een inspirerende dag van vergaderen en brainstormen is het mogelijk om af te sluiten met een tocht op het klassieke Petterson-jacht. Deze zeer bijzondere oldtimer uit 1931 is gemaakt van mahoniehout en zal je een onvergetelijke trip over de grachten van Amsterdam bezorgen.

Varen over de Amsterdamse grachten is mogelijk met maximaal 12 personen. Ook bij slecht weer! Vraag naar de voorwaarden.

DSC_9107-2000x813

Groot varend terras

Uniek in Amsterdam.

Behoefte aan een ludieke én inspirerende Break Out tijdens de lunch of borrel? Kies dan voor het varend terras.